Opinie o Nas

SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

  • -31%
  • nowość
  • Bestseller
  • Autor: Samin Nosrat
  • Kategorie: Książki / poradniki / kulinaria
  • Typ okładki: okładka twarda
  • Wydawca: Znak
  • Wymiary: 19x24
  • EAN: 9788324070374
  • Ilość stron: 480
  • Data wydania: 2020-02-26
    Jest to data ukazania się towaru w danej wersji na rynku

Dostępność:

48,63 zł 69,99 zł Oszczędzasz 21,36 zł

Bestseller „New York Timesa”! Serial na Netflixie!


Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.


Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule - o smaku decydują cztery kluczowe elementy:




  • sól, która wzmacnia smak,

  • tłuszcz, który nadaje wyrazistość,

  • kwas, który równoważy,

  • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.


Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.


Samin Nosrat - genialna szefowa kuchni z doświadczeniem w pracy w najlepszych restauracjach. Stawia na radość i spontaniczność w gotowaniu. Jej prosta, ale rewolucyjna metoda inspiruje nowe pokolenie kucharzy i zmienia sposób myślenia o jedzeniu.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy


Więcej informacji
Data wydania 26 lut 2020
Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Twoja ocena
Ocena ogólna