Opinie o Nas

SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

  • -32%
  • Autor: Samin Nosrat
  • Kategorie: Książki / poradniki / kulinaria
  • Typ okładki: okładka twarda
  • Wydawca: Znak
  • Wymiary: 19x24
  • EAN: 9788324070374
  • Ilość stron: 480
  • Data wydania: 2020-02-26
    Jest to data ukazania się towaru w danej wersji na rynku

Dostępność:

Wysyłamy w 24h

Wysyłamy w 24h – to znaczy, że taki produkt mamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze (1 dzień roboczy) od momentu złożenia zamówienia. Jeśli jednak zamówisz większą ilość takiego produktu, może się okazać, że nie mamy aż tylu egzemplarzy dostępnych 24h i będziesz musiał poczekać na niego dłużej niż 24h, o czym poinformujemy Cię w osobnym e-mailu.

Zamówienia: 0 - 69,99 PLN > 69,99 PLN Czas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł 0 zł 1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online) 16.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online) 12.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem) 13.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Paczka w RUCHU (Płatność online) 7.99 zł 0 zł 2-3 dni robocze
Wysyłka zagraniczna Sprawdź szczegóły >
47,47 zł 69,99 zł Oszczędzasz 22,52 zł

Bestseller „New York Timesa”! Serial na Netflixie!


Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.


Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule - o smaku decydują cztery kluczowe elementy:




  • sól, która wzmacnia smak,

  • tłuszcz, który nadaje wyrazistość,

  • kwas, który równoważy,

  • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.


Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.


Samin Nosrat - genialna szefowa kuchni z doświadczeniem w pracy w najlepszych restauracjach. Stawia na radość i spontaniczność w gotowaniu. Jej prosta, ale rewolucyjna metoda inspiruje nowe pokolenie kucharzy i zmienia sposób myślenia o jedzeniu.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Twoja ocena
Ocena ogólna