Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku

  • -30%
 

Dostępność:

Wysyłamy w 24h

Wysyłamy w 24h – to znaczy, że taki produkt mamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze (1 dzień roboczy) od momentu złożenia zamówienia. Jeśli jednak zamówisz większą ilość takiego produktu, może się okazać, że nie mamy aż tylu egzemplarzy dostępnych 24h i będziesz musiał poczekać na niego dłużej niż 24h, o czym poinformujemy Cię w osobnym e-mailu.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)10 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)12 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
31,36 zł 44,90 zł Oszczędzasz 13,54 zł

Sprawdzone przepisy na dania bez pszenicy na każdą porę roku


Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.

Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek – osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok.


„Sezonowo bezglutenowo” to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.

Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Sezonowo bezglutenowo. 100 przepisów na 4 pory roku
Twoja ocena
Ocena ogólna